Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag står där jag står.

bitter,hatisk
jag njuter verkligen
känna avsky för någon
starkare än någon kärlek
leta fel på andra
ja, mig kan ni inte klandra
bitter, hatisk
blir man med tiden

idioter,religon,politik
är det så konstigt
realist, in i själen
bästa egenskapen i världen

ja, fan ta den som optimist är
nej ursäkta mig
ska inte vara elak

men den som vill ändra på mig
har en livstid på sig
att försöka

men dumma du som pront ska pröva
slösa ditt liv på din egen skit!




Övriga genrer av mfinne
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-30 23:10



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Behåll den känslan genom livet, ja inte hatet utan att
Du står där du står med rak rygg fast förankrad,
och låt dig inte knäckas,
du har SISU bruden!
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne