Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa nätter är för jävliga....


04:22

Som en vattenläcka
kryper ångest
innanför min hud
letar sig ner
till mitt hjärta
fyller det till
bristningsgränsen
pulsen skenar
andningen eskalerar
ytan krackelerar
tårar rinner ner
för min kind

Du vaknar
kysser bort
mina tårar
lägger handen
på mitt bröst
andas med mig

Älskar sönder min ångest
och bjuder istället in
grynningsljuset
som gäst





Fri vers av Catrin
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-31 10:02



Bookmark and Share


  devilsangel
vacker kärleksdikt...
2007-06-01

    ej medlem längre
Hur kan jag ha missat denna otroligt vackra, sköna, sensuella, sinnliga text!
Bokmärke bums!
2007-05-31

  Eline.P
Jag tycker detta är en vacker text.....kärleken äger och ger oanade krafter.
2007-05-31

  Morvern
lite jobbig att läsa när texten är uppdelad så, innehållsmässigt känns den lite tom...
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin