Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vila-min älskade

vila ditt huvud i mitt knä
jag klappar din kind
tar dina tankar
gör dem till mina

vila din själ i mitt hjärta
smeker ditt bröst
sveper om dina känslor
som överfyller mig

vila din kropp mot min
jag svalkar dig
tar din värme
bär din temperatur

vila min älskade
jag bär dig
för en stund
för att sedan vila
i ditt knä




Fri vers av hajjag
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-05-31 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag