Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min mun är märkt av en mördares kyss

Jag lät dig kyssa mig
Lekte med tanken om att hela dig
Du skrek ut din kärlek
Men jag vände dig ryggen
Dina sår skrämde mig

Såg dig dagen innan
Tänkte att du var vacker
Trotts ditt trasiga inre
Som lyste av galenskap
i ögon som inte längre var dina

Den svarta Dagen var kommen
Döden likaså
Oskyldigt blod rann ned för vår väg
Sverige grät och hatade
Min telefon ringde

Mördaren var du
Nu inlåst och aldrig omfamnad
Vackra du svarta själ
Min mun är märkt
Av ett oönskat barn




Fri vers av hajjag
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-05-31 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag