Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konfrontation

tårarna var av plast
orden redan nedskrivna

ut och in
såg du mig

hörde du min sång
den var din egen

kramar av sömmar
sprättades upp

applåder fick vi
min ärgade själ
ditt skådespeleri




Fri vers av hajjag
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-05-31 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag