Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnhämtning

Sminkar bort det sjuka
rougen gör mig till er
tar av mig myspys
klär mig med friskhet

snabba onda steg
andas in er doft
som vilken mamma
som helst

njuter

kramar om mina hjärtan
ler, osynliggör smärtan
packar barnens ryggsäckar
omsorgsfullt klär jag dem

den bästa mamman i världen
kan även jag vara
för jag kan trolla bort
det sjuka för mina barn

de vet att jag trollar
de klappar om min
inuti onda arm
värmer mig med kramar




Fri vers av hajjag
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-05-31 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag