Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

martyren

Nålar i mitt skinn
Tejp för min mun
Överfylld med tomhet
Patetiska tankar

Tömmer mig till er

Tack och ånger
Vill jag spara

Efter mig lämnar jag orden
Läs mig

Hjältinna som död




Fri vers av hajjag
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-05-31 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag