Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett mått

fragment, mina tankar
spillror, mitt förnuft
exakt så vacker är du
att jag inte vet
vad jag ska göra




Fri vers av boae
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-06-01 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boae