Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ljuva livet


ville både och

jag åt upp alla kakor

men jag har fler kvar




Bunden vers (Haiku) av boae
Läst 409 gånger
Publicerad 2008-06-24 21:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
La dolce vita.
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

boae