Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träffslutsbörjan

när du vill att jag inte ska gå hem

när mitt skavsår på hälen var borta
och skorna satt skönt

när jag fick en ny glass gratis
för jag tappade den första

på marken


när jag tappade glaset
och det inte gick sönder

när du drog dig nära

när jag fick grannens dessert på flyget


när sanden är varm
nästan för varm


och jag inte vill gå hem heller




Fri vers av boae
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-25 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boae