Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallmattan och det oåterkalleliga adjöet

där gick det
gick det i kras

i kras i tras


se på det

se
se på mig

nu

och nu
titta bort

bort bortom bort

där
där är jag nu

men inte
inte du




Fri vers av boae
Läst 353 gånger
Publicerad 2008-06-27 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boae