Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Robin... Du är en idiot.


RE:dux

Det är tyst, fast det är en tolkningsfråga,
Grannar spelar musik genom tunna väggar.
Men oss emellan är den tryckande,
Hör mina egna hjärtslag...

Inte för fort nu...

Och du tror att jag inte förstår,
men du är som en glasskiva,
Håller värme och tankar inne
dit jag kan se men inte nå.

Men likväl är du tyst...

Det är klart att du är arg,
och kanske...
Ja, kanske...
så är det mitt fel.

Så tänk efter nästa gång...




Fri vers av Proton
Läst 765 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-01 10:54



Bookmark and Share


  Nattiz
Grymt läckert skrivet..
2007-10-16

    Lena Nilsson
Jag ser scenen framför mej - säkert är det ditt fel, förmodligen är du människa! ;-)
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton