Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låt timmarna gå...


DIVBYZEROERR

så stirrar tomheten tillbaka
detta är min resa

imorgon / idag

fast man kan inte dividera med noll
men när bara morgondagen räknas
är jag sällan så glad att få lämna en plats




Fri vers av Proton
Läst 649 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-01 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Proton
Proton