Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad inget öga når

Penseldrag leker
tafatt över vita dukar
smeker fram
skuggor av liv
nyanser av kärlek
skönjbara
av konstnärens ögon
Ljuset lever
i den honungsskira
hudens leende yta

betraktarens öga
ser intet mer





Fri vers av Catrin
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-01 20:36



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
en konstnär ser inte mer men ser viktiga detaljer och nyanser på ett annat sätt. Men är som betraktare sett känslig för skönhet.
Du skriver poesi, tjejen!!!
2007-06-03

    JJ VIP
Fin dikt! Gillar dom två sista raderna särkillt men hela dikten är bra! Mvh. JJ.
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin