Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kallar på dig

så less på mig
o mina röster
intet dom mig tröstar

söker tröst i mannens
famn
utan att intet finna utom mera
finnar på min haka

bokkontrakt alla intalar
att jag vägen funnit till
framgång

men min gång skulle
vara att vandra vid din sida
för du mig känner
än mer än ingen annan

förutom min slida
du så mycket mer ser
än vad jag har att ge
glida ger mig inget mer

kom till East o du mig ser
ger mycket mer
än dansen du ser

vågar vi ge mer än löften kan ge
jag kallar på dig




Fri vers av fröken pia
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-01 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken pia