Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets trappa




Livets trappa finns i våra hjärtan
det finns inget slut - det börjar bara om
Men om vi ser felen på vägen
Så kanske kanske kanske
Kanske vi hinner se felen vi gör
och göra det gjorda ogjort




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-06-02 09:16



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"livets trappa\" som symbol livets upp- och nedgångar...
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt