Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filmtajm

Faktum är
att mitt
liv känns
som en film
just nu

En film
kritikerrosad
av mitt inre

o en film
som trotsar
alla andra
recensioner

En film där
jag gillar
inspelningsplatsen

Roas av mixen
av genrer
och statister

Älskar mina
medskådespelare

Inte minst min
motskådespelare

Längtar efter
filmkyssen
varje stund

o njuter av
pausen
i ledig lund

Men det bästa av
allt

Är att jag är mitt livs
egen regissör




Fri vers av Krissie
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-06-03 11:29



Bookmark and Share


  Jojo
ja men just så vill jag att livet ska vara
glad att du lyckats
2007-06-07

  © anakreon VIP
Håll kvar den känslan!
Det går om man inser
att de flesta positiva vibrationerna
föds inne i ens eget sinne!
2007-06-04

    Nattviol
precis så ska det vara
och kan vara för alla, bara
vi fattar tag i styråran...
uppmuntrande text!
2007-06-03

  Mangal VIP
En skön liknelse!
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie