Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi fick i uppgift på en franskalektion att skriva om något. Det här blev resultatet för mig:


Mon avenir/Min framtid

Qu\'est-ce que c\'est l\'avenir?
C\'est comme dix ans ou comme dix minutes?
Je ne sais pas...
Mais je sais que je vais aller au cours de mathé, bientôt
J\'en suis sûr
Si je peux décider comment ma vie aura l\'air
Alors j\'espère que j\'aurai une vie plein de l\'aventure et tension
Je rêve comme si j\'étais debout á la scène,
just comme Freddie mon étoile
Sur la scène je me réjouis comme le poisson dans l\'eau
Je veux vivre ma vie á ma manière,
trouver l\'amour et la joie
Aucune personne va vivre ma vie!
Je suis un grand vite train
Rien ne peut m\'arrêter
Je suis une nana libre...

Vad är framtiden?
Är det om tio år eller tio minuter?
Jag vet inte...
Men jag vet att jag snart ska gå på mattelektionen
Det är jag säker på
Om jag skulle kunna bestämma över hur mitt liv ska se ut
Då skulle jag önska att det blev fyllt av äventyr och spänning
Jag drömmer om att få stå på scenen,
precis som min stärna Freddie
På scenen trivs jag som fisken i vattnet
Jag vill leva mitt liv på mitt sätt,
finna kärleken och glädjen
Ingen annan ska leva mitt liv!
Jag är ett stort snabbt tåg
Ingen kan stoppa mig
Jag är en fri tjej...




Övriga genrer av Jul_iia
Läst 776 gånger
Publicerad 2007-06-03 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jul_iia
Jul_iia