Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anna!

anna anna anna anna anna
du är en ängel sänt från himlen.

jag älskar dig
och
varenda sekund som du inte är med
saknar jag sig obeskrivligt.




Fri vers av amaandha
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-04 04:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vad fin! (ja, jag är partisk - heter anna)
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

amaandha
amaandha