Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöm inte att sätta färg och form på din själ innan du gräver ned den...kan vara svår att hitta den

ytlighetens frukt blommar

i vår färglösa park

själens lökar ruttnar i jorden



gräver tills vi blir blodiga

i panik och ångest

hittar du din själ?



jag vet inte hur min ser ut





Fri vers av hajjag
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-06-04 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag