Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart får jag nog ett eget hem....


Det finns för många nycklar till vårt hem


 

Vårt hem lever
sitt eget liv
Där har familjen
slutat existera

Där lever individer
som aktörer
i ett förkastligt
manus utan regissör
bara rekvisita kvar

Där lever tvättkorgen
intill tvättmaskinen
ena veckan
tvättas stringtrosor
den andra
boxerkalsonger

Spisen lever brevid
kylskåpet
varannan vecka
serveras korv stroganoff
den andra sushi

Steron lever
ovanpå byrån
ena veckan
spelas det Jethro Tull
den andra radio rix

Barnen lever
där hela tiden
ena veckan
med mamma
den andra
med pappa


dubbelsängen lever alltid ensam

 

 

 

 




Fri vers av Catrin
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-10 21:51



Bookmark and Share


  Albert
tyckte om den här
det är ett riktigt liv

såna här texter skulle samlas i en vacker bok, tycker jag
2007-07-28

    Maria Malm
Rekvisitans lever, men människorna får leva efter konstlat manus..bra skriven.
2007-06-13

    ej medlem längre
Den är väldigt \"finurlig\". :) Jag fattade inte först att det handlade om 2 som skiljt sig..

Den var bra! :)
2007-06-12

    eva m h
Mycket omväxlande med andra ord!
2007-06-12

  * Ammi *
ja sån är verkligheten i många hem, tyvärr tycker jag
du beskriver denna vardag och livet som existerar hos allt för många
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin