Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sänghimmel


Jag har funnit en säng till min själ
där leken springer från blomma till blomma
över skrynkliga lakan

där skrattet leker mellan kuddarnas dun
svävandes lätt i älsklingsbris

där historier viskas i nattlampans sken
för intet öra att delge

där sanningar föds mellan dag och natt
ur hopp i förtvivlan


där allvaret dansar tango med mardrömmar
i eldröd pyjamas

där kärleken dansar vals med drömmar
vävda av silkestråd


Tänk
jag har funnit en säng
där ärligheten doftar naket




Fri vers av Catrin
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-04 15:22



Bookmark and Share


    JJ VIP
Var rädd om den sängen! Fin dikt! Mvh. JJ.
2007-06-04

  Jan Linderoth
Där ärlighet doftar naket!! Bara SÅ bra!!
2007-06-04

    Brell
Bravo. En applåd, ord är överflödiga =)
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin