Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Supportern

Vara människa eller
Icke-människa
att glida in
i djuret
in i instinkten
som en fotbollsfan
uppspikad på löpsedlar
två dagar efter
och inte minnas någonting




Fri vers av BTS
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-06-04 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BTS