Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nåd att stilla bedja om



Låt dem
smeksamt
följa
mig in i
drömmars
töcken
orden om kärlek som nattens näktergal viskar och
fullmånens ljus bevittnar på skogens scen där trollungar
ler åt dimmans vita dans över tjärnens svärta
där gullregnsklasar hänger tungt mot gräsbeprydd mark
med en enda önskan om att nå till
varandras
tankar i
längtans
förtröstan
om att
 bara lite
till så 
vidrör vi
varandra
i stillsam
vilsamhet
där allt
kan vara
möjligt
bara det
ber jag om




Fri vers av Catrin
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-04 23:13



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Sannerligen en fin och tänkvärd bön, och du ber den så tyst och vackert under gullregnen, klart att du blir bönhörd!!
2007-06-08

    Bodil Sandberg
Sannerligen en nåd att stilla bedja om...underbart vackert och förlusteligt!!!!
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin