Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meditation



när vi åkte till sjön
i skogens kupade rötter

tystnaden sväljer alla ord

men chipmunkarnas höga röster
fiskstimmens kluckande silver
fåglarna bland ormbunkarna

gör revor i det tysta

i snappsköldpaddans periskop
övermannar kvällen

sjön djupnar

skogen blir en kolteckning
mot ögonlocken















Fri vers av Alfie M
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-05 15:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den sista strofen får hela mitt poetsinne att vakna till liv. Inte bara det förresten, min konstnärssjäl fick sig också en stilla smekning!
2007-06-08

  thyra
Kvällningen smyger sig på. Fint ordat!
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M