Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarlov snart och min kurator tycker att jag blivit lyckligare. Märks det?


För vad gör man när tiden runnit ut och barnen inom er skriker hjärtskärande efter hjälp?

Men vad ska man göra när tiden runnit ut?
Orden tagit slut?
Känslor inte finns?

Jag lovar att jag inte var beredd på nånting
För mina väggar är fyllda av blod så jag kan inte se något
Och golvet är fullt av glasbitar
Och från taket regnar det spikar
Men märker någon?
Bryr sig någon?
Vet någon att jag bryter ihop snart?

Kom ihåg mig när ni ser era barn gråta
Skrika
Blöda


Kom ihåg att jag har gråtit samma tårar
Skrikit samma skrik
Blött samma blod
Och jag dör samma död

Smärtfritt hängandes i ett rep i en gran
Med uppskurna handleder
Eld brinnandes i fötterna
En kniv i hjärtat
Och vatten som sprängt lungorna




Fri vers av xXHeyBobXx
Läst 689 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-06 00:00



Bookmark and Share


    Knasboll
du vet om att jag avgudar dig va?
du är ett geni och jag är fullkomligt lost i dina texter.
mycket mycket bra och känsloladdat!!
2008-03-08

  Anders P VIP
om vi delar smärtan med varandra blir den lättare att bära.
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

xXHeyBobXx
xXHeyBobXx