Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite att tänka på


Tegelsten i plast

Du springer när andra går

Jag ler då andra gråter

vi söker då dom finner

någon solar sig i regnet

Likt en murbräcka far du fram i tiden så snabbt

att en tegelsten i plast far förbi din sida.

Sätt dig ner

Livet är dig bara timmar




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-07 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg