Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humbug

Humbug är en ny dans,
dansas som bugg fast man på huvudet har
en mössa med plingande pinglor och skor med
uppåt-tå-hättor med en liten pingla på
Humbugen dansas bäst före ett löfte ska lovas av avgörande slag
Humbugen lämpas för partiledare, presidenter och andra som verkar som om dom har orsak och verkan till
frukost, lunch, middag och kvällsmål
Mål i mun, målet som sköts av Bush på Jeltsin i
landskampen om världsstyret.




Fri vers av Lena Dahlström
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-08 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Dahlström
Lena Dahlström