Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motstånd


det är i avvisandet
som vreden blir som störst
när den plats vi så näppeligen tar
blir tillintetgjord

varför

varför detta motstånd
i att proklamera sig själv
under vetskapen om att nekandet
delar bekräftelsens rum






Fri vers av Pica pica
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-08 12:29



Bookmark and Share


  Jojo
de två första menade jag förståss... men hela första stycket är lysande!! (resten med)
2007-06-08

  Jojo
de två raderna säger sååå mycket.
kul att du är tillbaka med insiktsfulla ord, har saknat dig här!
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica