Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från om mig på min sida


jag är vaken nu

jag är vaken nu

och stilla

jag ligger och stirrar upp mot flyktiga moln

och kan konstatera att det fortfarande blåser

fortsätter blåsa

 

som jag sa vid nyår

-Det kommer bli ett stormigt år i alla avseenden

 

 

 

Svalorna leker och jag ler

 

Det är som det ska nu....




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-08 22:13



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
\"Det är som det ska nu....\"
Åh, vilket fint tillstånd.
2007-07-03

    Bodil Sandberg
Låter skönt och fridfullt och tryggt det här...en härlig och jättefin text!!!
2007-06-09

  Ola Rydberg
Snyggt och vackert uppdelat
2007-06-08

  August L S
Jag tycker att du på ett väldigt bra sätt undviker klyschor, fast utan att bli svår, obegriplig eller plump. Tycker jag är bra gjort.

Lätt och luftig i övrigt, i tal, ton och uppställning.
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson