Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mormor och morfar. Ett minne.


I slutet av dagen


det är som när man drar tummen över bladen
i en tjock skrivbok

och fladdrar bilder
över sidorna

jag griper en
polaroidbilden framträder

luktar blyerts
varm Bliwtvål
suddgummit är runt, lent
mormor rör sig nyfrissad i köket
dammet självlyser

jag står i skuggan och sörjer

att dagen
snart är slut






Fri vers av Alfie M
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-06-08 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M