Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan tyckas vara mörkhjärtad... Men det är mitt sätt att skriva.


Makten i djupet.

Att säga att jag är rädd vore en underdrift.
Fasan har slagit till, och jag står i vägen.
Denna kraft, denna makt, tillåter inga medtävlare.

Mitt sinne är angripet, och jag kan inget göra.
Vad händer med mig?
Trummor. Trummor som dånar i mitt inre.
De vill få mig på knä.

Att bryta ned en själ är lätt.
Det är stoft, och inget annat.
Nedmalet, oformligt, meningslöst att bevara.
Min själ.
Den jag inte kan försvara.

Denna djupets makt slog till ur skuggan.




Fri vers av TheThinLine
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-09 01:05



Bookmark and Share


  Islandir
Vilken stark dikt! De första raderna får mig helt att tappa andan, vilket nytänkande och vilka bra ordval, Trummor raderna är något mindre intressanta, känns som de redan använts i flera dikter och sedan trodde jag att ett klassiskt slut skulle komma, men det kom inte, istället kom en fantastisk avslutning som fick mig att tänka och fundera.

\"Fasan har slagit till, och jag står i vägen.
Denna kraft, denna makt, tillåter inga medtävlare.\"
Underbara rader som verkligen gör dikten till en liten buffé i lidande.
2007-06-09

  Mandalay
Du blir bara bättre och bättre i ditt skrivande faktist.
Bokmärkte den här med.
Är en själ bara stoft? Möjligtvis.
Tycker om ditt sätt att skriva Alex. :)
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine