Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
=)


Skillnaden mellan människa och person

Det finns små tillfällen,
då vi inser vilka vi är.
De gånger då vi,
inser vad vi gjort fel.

Som människa
räcker man inte alltid till.
Vem är perfekt,
och vem vill vara perfekt?

När jag ser på dig,
ser jag en människa.
Någon som bryr sig,
som tröstar, som skyddar.

Det finns stora tillfällen,
då vi inser vilka vi är.
De gånger då vi,
inser vad vi gjort rätt.

Som person
räcker vi alltid till.
Vi är perfekta,
och det kan ingen ta ifrån oss.

När jag ser på dig,
ser jag på en ängel.
Jag ser en förebild,
något underbart.

Vi är alla änglar,
vi vet bara inte om,
att våra vingar är vi själva.
För vem vi än är,
hur vi än är,
kan vi alltid nå till himmelen.




Fri vers av Sebastian Myrander
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-09 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Myrander
Sebastian Myrander