Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2006-09-12


~Slaget~

Dag för dag har gått sen dagen
Då mitt hjärta slog det slaget
Slaget som är fullt med hopp
Lämnar aldrig någons kropp
Slaget förde med sig liv
Och skapade ett paradis
När du kom till mig den dagen
Slog mitt hjärta just det slaget




Fri vers av Raxo
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-09 13:14



Bookmark and Share


  Mandalay
riktigt riktigt bra! Gillar speciellt \"Slaget förde med sig liv Och skapade ett paradis\" Applåd!
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Raxo
Raxo