Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Likgiltighet är en befrielse!


Likgiltighet

Till slut har jag kommit hit, till landet av likgiltighet. Det känns skönt att inte behöva bekymra mig för någonting. Känns skönt att slippa ta ansvar och beslut. Känns skönt att inte känna någonting alls! Att vara likgiltig inför allt är en befriande känsla.

Äntligen!

Att skapa ett tryggt land för dig och finnas till hela tiden är tids- och energikrävande och -slösande eftersom du inte riktigt uppskattar det. Nu kommer jag inte att alltid finnas hos dig. Nu är du i osäkerhetens land för jag står likgiltigt inför allting. Och jag säger dig, det känns skönt att inte behöva betrygga dig. Det känns skönt att inte behöva bry mig så mycket.

På ett ironiskt sätt är likgiltighet en härlig känsla.




Övriga genrer av Cikoria
Läst 575 gånger
Publicerad 2005-03-17 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria