Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolka som du behagar


Tvetydigt

På en tidsväg jag åker
i motsatt riktning
dit jag vill komma.

Bakåtsökande
i motsatt riktning
framåt jag går.




Fri vers av Cikoria
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-02-25 03:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria