Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid är oändlig men kort.


Tidens hastighet

Minuterna tickar iväg . . .
presens är snart imperfekt
futurum är snart presens
imperfekt är snart passé composé
Och innan denna dikt är färdigskriven
är den redan passé!




Fri vers av Cikoria
Läst 550 gånger
Publicerad 2005-01-07 19:06



Bookmark and Share


  utopia

2005-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria