Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksförklaring

Som en pionjär
beträder jag en okänd mark inom dig
En mark
där ingen annan har varit förut
En plats
välbevarad, gömd, outforskad
men ändå så skön och vacker

Får jag lov att göra anspråk på ditt hjärta?




Fri vers av Cikoria
Läst 689 gånger
Publicerad 2005-01-26 22:27



Bookmark and Share


  Markattan
Ömsint och ärligt. Fint!
2005-01-27

  Cattis Rönn
och ömt frågande...Bra skrivet!
2005-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria