Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ljus i nattens timma




När ensamheten kommer rullande
som en tjock tät dimma
Jag börjar mitt sökande
denna nattens sena timma
ser nog snart ett ljus

Kom in i mitt mörker
och in i min natt

Led mig fram till ljusen
för allt är så svart
jag ser inte vart jag går
Saknaden är för stor
Utan ljus - inget återstår
Så ta min hand
och håll den hårt
Då känns genast allt lättare
och ej längre svårt













Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-06-10 05:39



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Den här är fin och berörande
känns hoppfull på slutet!
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt