Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varg om natten.

Du...

...  har ögon som lyser upp skogen.

Du...

... med ditt väderkorn som fångar upp allt.

Du...

... som är nattens härskare, dess vandrande skugga.

Han...

... vill komma dig nära.

Han...

... som ger mörkret dess skallande ton.

Han...

... vars steg inte lämnar spår.

Jag...

... är släktets fader.

Jag...

... fruktar ingen.

Jag...

... är Vargen.




Fri vers av TheThinLine
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-10 11:24



Bookmark and Share


  To
Riktigt fiffigt skrivet med att du beskriver vargen först som du till vargen, sen som han om vargen och sen tillslut i jag form.. .. Ett sätt att skriva på som jag en kan minnas ha sett tidigare. :) Snyggt uppstaplat också:) Konstnärligt x 2
2007-09-25

  Mackan
härliga ord som väcker bilder och känslor i mitt inre
2007-08-01

  Novemberblomman
Ryser lite :-) . Bra skrivet!
2007-07-27

  Sofie Söderberg
Det här verkar vara din stil , och jag gillar den (;
2007-06-20

  Rosen VIP
Ett sammanslutet möte i mystik, kraftfullt skrivet.
Bra denna!
2007-06-10

  Mandalay
Blev lite förvirrad först när jag läste, men det är bra.
Du tar verkligen vara på att du har lärt dig skriva med kursiv stil ^^.
Gillar hur du först skriver Du, sedan Han och sedan Jag.
Rolig form på texten också. bra :)
2007-06-10

  Linda Odelmar
tyckte denna var snygg, bra uppbyggnad och ett utmärkt slut..
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine