Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt om kärlek. Det kändes som att vädret var rätt för en sådan.


Såhär mellan skål och vägg...

Såhär mellan skål och vägg

så är livet underbart just nu.

Jag vet inte vad mer jag kan säga,

svårt att säga, kanske förstår du?

 

Hur det än är så är det mesta underbart

trots att solen gassar så man blir tokig,

men den blaffan står jag ut med just idag

för världen ligger öppen, båd' klar och brokig.

 

Och jag njuter ändå av vädret och vinden

som smeker människorna lätt just idag.

Det är svårt att veta hur man ska bete sig,

för att vara kär gör en allt lite knäsvag.




Fri vers av Hellberg
Läst 536 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-10 18:32



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Härlig kärleksdikt - med rim!
Tycker speciellt om den andra strofen

\"Hur det än är så är det mesta underbart
trots att solen gassar så man blir tokig,
men den blaffan står jag ut med just idag
för världen ligger öppen, båd\' klar och brokig.\"

Snyggt!
2007-06-28

    Din Mormor
*puss*
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Hellberg