Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu går du


Nu går du verkligen
och jag ska dansa ensam
hela natten, allt längre
inåt, allt närmare
ett slags upphörande

Äntligen morgon och
saknaden är meningslös
Jag glor ut genom
ett utstirrat fönster

Jag tar bilen och kör in till stan
Jag hade inte tänkt mig nåt särskilt
Kanske köper jag några öl

Sätter mig på ett café och läser
\"De som lever i en annan identitet
än vad som en gång var tänkt\"

Det är säkert därför de ser så
övergivna ut, mumlar jag när
jag tar mig tillbaka till bilen

Jag sätter på radion
Musiken faller som regn,
sen får den vassa kanter
Till slut känner jag ingenting

Om det finns nåt att tillägga?
\"J´ai réfléchi. J´ai dit: Non\"




Fri vers av BTS
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-10 20:29



Bookmark and Share


  Sparven
Gillade verkligen den här :)
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

BTS