Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med vatten i öronen och sand mellan tårna

 

Lätta fjädermoln
dansar in på min
himlen som är blå

medans snäckprydda
sandslott sträcker
sina torn mot sommarsol

Blickar kastar slängkyssar
mot ivrig hud som glänser
ikapp med skimmrande pärlor

Vadar ut i det
glittrande havet
törstande efter svalka

Plattfiskar kittlar
saltstänkta fötter
under den långgrunda
vandringen innan vattnet
smeker mina bröst

då...

 

åtta volter under vattnet

 

 




Fri vers av Catrin
Läst 407 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-10 22:48



Bookmark and Share


    Maria Malm
Oj, åtta! Vilken skön hyllning till sommar och bad!
2007-06-13

    Bodil Sandberg
Kan det bli mer fröjdefullt...kan det skrivas mer jublande..tror jag inte!
2007-06-12

  * Ammi *
underbar hyllning till sommaren och njutning!
2007-06-12

  Elvira.L
Eftersom flera undrar över dem där åtta volterna ska jag nu klargöra att det faktiskt var jag som gjorde dem! Så det så xD

...fast det spelar egentligen ingen roll för dikten är lika vacker och sommarhärlig ändå! *ler brett*
2007-06-11

  Frederick
Vad vackert du beskriver allt!
Jag älskar särskilt andra versen.
Tack för läsningen!
2007-06-10

  Jan Linderoth
Va? åtta volter! nu överdriver du väl?
Dikten andas värme salt och sommar och jag bara njuter!
2007-06-10

  Jan Linderoth
Va? åtta volter! nu överdriver du väl?
Dikten andas värme salt och sommar och jag bara njuter!
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin