Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett sätt att tänka


Självmordstankar

När man går över
ett övergångställe;
hur många gånger
har man då inte undrat,
om den där bilen kommer snart.

När man dyker
från en hög trampolin;
hur många gånger
har man inte undrat,
vart stenarna på botten
tog vägen.

När man hällt på
tändvätska på grillen
och lagt dit tändstickan;
hur många gånger
har man inte tänkt,
en stor explosion,
och en brinnande man.

När man är kär
men kärleken är obesvarad;
hur många gånger
har man då inte tänkt,
att ett steg, ett steg,
kan ta dig från allt ont.

Många kallar det depression.
Jag kallar det ett sätt
att tänka.




Fri vers av Sebastian Myrander
Läst 443 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-11 00:29



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
helt klart ett sätt att tänka :)
2008-04-14

  millie
jag älskar människor som tänker lite mer än andra, och får det att låta hel rätt. Go ^^
2007-06-11

  Carlita
visst är det ett sätt att tänka..

själv drar jag nog inte tankarna lika långt.. jag är mer sådär maniskt galen när jag går över bron \"fan C släng inte ner nycklarna i vattnet nu, vad du än gör, gör det INTE\"..

men yes bra beskrivet här om tankeverksamheten :)
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Myrander
Sebastian Myrander