Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Jan Stenmarks fotspår. Jag ska skaffa mig en tuschpenna och fixa några bilder :)


Några stenmarkare

--------------------------------------

Jag vill ha koll på allt.
Därför sitter jag här varje dag.

--------------------------------------

Jag har varit jättekär i henne.
Nu är hon tantig och ledig.

--------------------------------------

Det är hon som gör honom perfekt.

--------------------------------------

Håll gärna min hand.
Men låt mig vara ifred.

--------------------------------------

Jag vill säga något originellt!

--------------------------------------

Hon vill så gärna vara med honom.
Han tycker det är helt ok.

--------------------------------------

Ska vi slå ihop våra matkassar?
Och dela på dem?

--------------------------------------

Den sega väntan knäckte till slut mitt tålamod.

--------------------------------------




Övriga genrer av Masoud Vatankhah
Läst 501 gånger
Publicerad 2005-03-18 01:08



Bookmark and Share


  Markattan
Små ordbakelser som man kan läsa flera gånger om. I dag föll jag speciellt för att slå ihop och dela matkassarna.
2005-05-06

    Soo_beautiful
Finfint
2005-03-19

    ej medlem längre
...jag ser att jag kommer att återkomma till dina dikter när jag får mer tid än ikväll...men just nu fastnar jag för att slå ihop och dela på matkassar! Vilken träffsäker bild!
2005-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Masoud Vatankhah
Masoud Vatankhah