Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är miljonär!

Jag inventerade min själ idag
räknade minnen
sorterade tankar
hittade känslor
summerade
och upptäckte
att jag bär på
en förmögenhet




Övriga genrer av Me-linda VIP
Läst 607 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-11 20:52



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Tack Linda
2009-04-12

  To
Tack för påminnelsen! *ler*
2007-11-20

  Bissen
Bokmärkt!!! W-O-w! Där satt den, tacktack!
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP