Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens gåva

Låt sorgen bli en famn som tröstar dig,
en vän du bjuder in när den står vid ditt hus.
Den kommer inte för att krossa utan bära dig
när saknaden och smärtan blir för stor.

Ta emot tårarna sorgen kommer med,
de kommer inte dränka utan rena dig.
Detta är sorgens gåva
att låta tårarna skölja genom dig
lossa på smärtans fördämningar och hela dig.

Ta emot skratten sorgen kommer med,
de kommer inte få dig att glömma utan visa dig
att i mörkret finns en ljusets hand som reser dig.
Detta är sorgens gåva
att med glädjen ge dig kraft och styrka.




Fri vers av Me-linda VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-05 11:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fantastisk text om sorgearbete.
2022-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP