Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så står sorgen där

Så står sorgen där
med insikten i sin hand
knuffar mig bakåt
och jag faller in i famnen av gråt
krampaktigt håller den mig
tills jag stillnar




Fri vers av Me-linda VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-25 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP