Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig

Låt mig sitta här
vila ryggen mot stödet
och fötterna mot solvarmt golv
Låt mig andas in och ut
Mina tankar komma och gå
Känna alltet eller känna ingenting
expandera inom mig
och ut genom mig
genom solstrålen som sträcker sig över golvet
till träden utanför
genom rötterna ner i jorden
och upp genom mig
ut genom mig
andas jag in
tanken på dig
känslan av dig
hör jag dig
genom vinden
genom tystnaden
i hjärtslagen
andas jag ut dig
till det som omsluter mig




Fri vers (Fri form) av Me-linda VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-27 20:50



Bookmark and Share


  in effigie VIP
..en absolut omfamning inifrån...lysande
2021-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP