Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordmonstret

Springer
medan jordmassorna rasar
bakom mig
Springer
för att inte slukas
Barfota
mot soluppgången
som ännu inte syns bakom berget
Springer jag
jagad av jordmonstret
och dånskrattet

Så tystnar allt
blir stilla
och jag vänder mig om
Jordmonstrets svarta gap
har tystnat
Skiljer då från nu
Otrampad stig
mot framtid
med en hand som
inte längre vilar i min










Fri vers av Me-linda VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-16 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP